Vaste installaties

Event Engineers beheert het WiFi- en bekabelde netwerk voor diverse evenementenlocaties.

We inventariseren de eisen en wensen voor de installatie en ontwerpen een betrouwbaar WiFi-systeem. Door het systeem in de cloud te beheren kan de evenementenlocatie zelf WiFi netwerken instellen en de status bekijken, waarbij Event Engineers support op afstand levert.

Als leverancier voor de evenementenbranche snappen we dat er soms last-minute geschakeld moet worden en dat veel evenementen niet binnen kantoortijden plaatsvinden. Daarom zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar voor support en denken we met locaties mee over wat er nodig is om een evenement tot een succes te maken. Op verzoek zorgen we voor een servicemonteur bij het evenement. En als er extra aansluitingen of WiFi nodig zijn, bijvoorbeeld voor een tent naast de locatie, dan zorgen we voor tijdelijke uitbreiding van de installatie.
 

WiFi as a Service

Er zijn verschillende mogelijkheden om een installatie bij Event Engineers af te nemen, waaronder als WiFi as a Service (WaaS). Dit betekent goede WiFi geleverd als abonnement, zonder grote investeringen voor de locatie. Voor een vast bedrag in de maand levert Event Engineers de WiFi-installatie inclusief service en onderhoud. Optioneel beheren we daarbij ook de firewall en het vaste netwerk.

Referenties: 

Amerpodia

Amerpodia is een collectief van drie cultuurhuizen in het hart van Amsterdam. Voor de Nieuwe Liefde, Felix Meritis en Rode Hoed beheert Event Engineers het volledige netwerk: de WiFi-installatie, routers, firewalls en switches.

Eye Amsterdam

Eye Filmmuseum is hét museum voor film en de kunst van bewegend beeld. Naast tentoonstellingsruimten heeft het Eye 4 filmzalen en diverse zalen voor evenementen.

AFAS Live

AFAS Live is een van de bekendste concertlocaties van Nederland. Naast concerten wordt de locatie gebruikt voor zakelijke evenementen.

Prodentfabriek

De Prodentfabriek is een historische fabriek in het centrum van Amersfoort. In de Prodentfabriek zijn diverse ondernemers gevestigd, centraal in het industriele gebouwencomplex zijn twee grote zalen voor evenementen.

Fokker Terminal

De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek heeft een grote metamorfose ondergaan en is herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt.

Stadsherstel

Stadsherstel transformeert leegstaande monumenten in de regio Amsterdam tot evenementenlocaties. Voor 9 van deze locaties zorgt Event Engineers voor goede WiFi voor de huurders.