Advies

Door onze ruime ervaring met evenementen is Event Engineers een goede adviespartner. U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van Wifi, tijdelijk internet of stroom- en watervoorzieningen.

Heeft u een technische uitdaging? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee!

Producten: 

Power Check

Power check

De Power Check is een dienst waarbij het stroomverbruik bij een evenement gemeten wordt. Zo kan beoordeeld worden of de (tijdelijke) stroomvoorziening goed gedimensioneerd is en waar besparingen mogelijk zijn.

Event Engineers hebben bij een aantal festivals metingen gedaan en daarbij ervaring opgedaan om stroom te meten en daarmee tot een helder advies te komen. Hierbij zijn wij drie situaties tegen gekomen waarbij de Power Check zijn waarde bewezen heeft.

  • Hoe maak ik mijn evenement groener?
  • Hoeveel stroom heeft mijn (reizende) voorstelling nodig?
  • Legt mijn stroomleverancier / technisch producent niet te veel capaciteit aan?

WiFi Check

WiFi check

Veel locaties bieden Wifi aan, maar hoe betrouwbaar is dat en is het voldoende voor uw evenement? Lastige vragen, zeker met de continu voortschrijdende techniek.

Daarom hebben Event Engineers de Wifi Check ontwikkeld. Daarbij worden om te beginnen de Wifi wensen van het evenement in kaart gebracht en wordt bepaald wat voor infrastructuur daarvoor nodig is. Vervolgens wordt gekeken of de aanwezige ICT infrastructuur voldoende is.

Als er extra ICT-voorzieningen nodig zijn wordt benoemd wat er aan tijdelijke uitbreiding nodig is. Desgewenst worden reeds ontvangen ICT offertes beoordeeld of deze voldoende zijn (en niet te ruim). Zo bent u er zeker van dat het Wifi netwerk goed werkt, zonder te veel te betalen.

Zie voor meer informatie: www.wifi-check.nl

Keuren stroommaterialen

Keuren elektra materiaal

Het is verstandig om elektrische apparaten, stroomkabels en verdeelkasten elk jaar te keuren volgens de richtlijn NEN3140 .

Event Engineers zijn gecertificeerd om deze keuring uit te voeren en beschikken over meetapparatuur om deze keuring bij u op de zaak uitvoeren.

Neem conact met ons op voor het keuren van uw elektrische apparatuur!
 

Stroom meten

Stroom meten

Tussenmeters voor het meten van het stroomgebruik, van koffiebar tot compleet podium.

Event Engineers hebben tussenmeters van 16A tot 400A en verdeelkasten om het stroomgebruik te registreren. We hebben zowel meters die hun data automatisch wegschrijven naar het Event Dashboard (in de cloud) als simpele meters waarbij je zelf de begin- en eindstand moet noteren.

Neem contact met ons op als u een project heeft waarbij stroom gemeten moet worden!