Diensten

Event Engineers levert betrouwbare tijdelijke infrastructuren (Wifi/internet, stroom en water). Of het nu een evenement is van een halve dag of een tijdelijk kantoor voor een half jaar, Event Engineers staat voor u klaar!

Vooraf bespreken we uw wensen, waarna we een voorstel maken waaruit blijkt wat voor apparatuur we voorstellen, wat de planning is en wat de kosten zijn. Als u tevreden bent over het voorstel zetten we het project in gang, leveren alles werkend op en zorgen voor service als dat nodig is.

Event Engineers zijn altijd bezig met innovaties en vernieuwing, of het nu gaat om betaalsystemen (pinnen aan de bar), bezoekers stromen in kaart brengen of verduurzaming van de stroomvoorziening. Neem contact op als u een vraag heeft over innovaties of verduurzaming.

 
Voorbeeld: Hackathons
Een Hackathon is brainstormen, problemen oplossen en coole prototypes maken, binnen 24 of 48 uur. Slapen kan altijd nog! Hiervoor is een goede stroomvoorziening en betrouwbaar internet essentieel. Meer weten? Lees: Case Study, Hackathon HMH (pdf 745 KB)

 

Onze diensten:

Event Wifi
Event Wifi is gegarandeerd goed draadloos internet voor evenementen. We hebben veel ervaring met het leveren van betrouwbare Wifi voor grote groepen (gelijktijdige) gebruikers zoals bij tech-conferenties. Beschikbaar voor binnen en buiten!
Internet op locatie
Speciaal voor evenementen heeft Event Engineers de dienst "Internet op locatie". Voor afgelegen locaties / locaties zonder internet leveren we tijdelijke verbindingen. Betrouwbaarheid staat voorop bij de keuze van techniek of combinatie van technieken.
Technische dienst
Event Engineers levert kant-en-klare oplossingen in de vorm van een Technische Dienst die alle technische klussen klaart tijdens uw evenement. Daarnaast denken we graag mee over verduurzaming, bijvoorbeeld van de stroomvoorziening.
Advies
Door onze ruime ervaring met evenementen is Event Engineers een goede adviespartner. U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van WiFi, betaalsystemen, verduurzaming van de stroomvoorziening of monitoring van belangrijke zaken op uw festival.
Vaste installaties
Event Engineers beheert het WiFi- en bekabelde netwerk voor diverse evenementenlocaties.