Technische dienst

Event Engineers levert kant-en-klare oplossingen in de vorm van een Technische Dienst die alle technische klussen klaart tijdens uw evenement. Daarnaast denken we graag mee over verduurzaming, bijvoorbeeld van de stroomvoorziening.
Technische Dienst

We maken een plan, verzorgen de projectleiding, regelen de benodigde materialen en medewerkers en leggen alles aan. Vooraf krijgt u een uitgewerkte offerte en achteraf een complete afrekening. Tijdens het evenement zorgen wij voor een betrouwbare infrastructuur (stroom, water en internet/pinautomaten).

We beschikken over een ruime voorraad aan eigen stroom- en watermaterialen en hebben vaste partners waar we terecht kunnen voor extra materiaal. Op deze manier kunnen we projecten van elke omvang verzorgen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voor de veiligheid worden onze stroommaterialen elk jaar gekeurd en worden de waterleidingen (wateraanvoer) regelmatig gedesinfecteerd.

Producten: 

Stroomkabels

Krachtstroom bekabeling en spatwaterdichte blokken geschikt voor zwaar gebruik.

We beschikken over voldoende materiaal voor (buiten)festivals of beurzen.

Opties: nette stroomblokken voor congressen of beurzen, rubber matten, platte kabelbruggen voor festivals

Verdeelkasten

Compacte rubberen verdeelkasten met aparte aardlekschakelaars per stroomgroep.

Opties: aarding van podium of lichtinstallatie, meten van het stroomgebruik

Wattsun accusysteem

Watssun accu systeem

Je zit nooit meer zonder stroom met dit Wattsun accusysteem met een extra accu. Het systeem levert een vermogen van 2.000 Watt continu of 3.500 Watt piek. Zodra de extra accu is opgeladen stapel je deze erbij, waarna de Dock (basis) wordt bijgeladen. Het systeem wordt geleverd in 2 transportkisten die elk zo’n 20 kg wegen. Volledig opgeladen heeft de set een capaciteit van 3.000 Wh. 

Grote stroomgebruikers kunnen voor de zekerheid extra accu’s (Packs) bijbestellen. Zo blijf je continu van energie voorzien!

  • Stil en schoon
  • Draagbaar (17,5 kg per stuk)
  • Stapelbaar voor meer stroom 

Referenties: 

Terschellings Oerol Festival

Event Engineers verzorgt al jarenlang de Technische Dienst voor het Oerol Festival op Terschelling. Jaarlijks worden twee grootschalige publiekslocaties voorbereid en ingericht. voor alle locaties worden de benodigde hoeveelheid stroom, water aan- en afvoer en internet/telefonie berekend, tekeningen gemaakt, het benodigde materiaal besteld en wordt alles aangesloten.
 

Tijdens het festival zijn we beschikbaar voor het verzorgen van (tijdelijke) aanpassingen en het verhelpen van storingen. 
  
Zie ook dit artikel uit Zichtlijnen (juli 2017) of
de whitepaper over het in kaart brengen van de Bezoekersstromen bij Oerol (oktober 2017)
 

Dag van het Levenslied

Elk jaar wordt Moederdag in Nijmegen gevierd met een groot meezingfeest, de Dag van het Levenslied. Sinds 2008 verzorgen the Event Engineers de stroom, het water, de pinautomaten en internet voor de organisatie. De inzet van onze Technische Dienst wordt zeer gewaardeerd, vooral omdat alles in goed overleg wordt aangelegd, betrouwbaar werkt en (last-minute) veranderingen nooit een probleem zijn. En als het weer ook nog eens meewerkt dan is een onvergetelijke dag voor alle bezoekers gegarandeerd!